Sposób przygotowania:
Kaszka kus-kus z egzotycznym suszem.
Kaszkę kus-kus wypakować z folii,wsypując ją do głębokiej misy
i zalewając wrzątkiem.Odstawić na 5 min,aż kaszka napęcznieje.
Wtenczas posiekać drobno figi i daktyle suszone oraz prażone ku-
-pne migdały długim ostrym nożem na desce.Na koniec wszystko
połączyć,doprawić,posłodzić i wymieszać.Podawać już w drewnia-
-nej głębokiej misie na egzotyczne potrawy.
i zalewając wrzątkiem.Odstawić na 5 min,aż kaszka napęcznieje.
Wtenczas posiekać drobno figi i daktyle suszone oraz prażone ku-
-pne migdały długim ostrym nożem na desce.Na koniec wszystko
połączyć,doprawić,posłodzić i wymieszać.Podawać już w drewnia-
-nej głębokiej misie na egzotyczne potrawy.