Sposób przygotowania:
Kawowa impresja- babeczki kawowe po moje
Przygotować wszystkie składniki, następnie wykonać mieszankę kawową w postaci musu w tym celu należy przygotować kawę rozpuszczalną, następnie podgrzać mleko aby było gorące, nie należy go jednak zagotowywać. Następnie gorącym mlekiem zalać kawę rozpuszczalną, wlać likier kawowy, wymieszać, ostudzić. Jajka zmiksować z masłem za pomocą miksera, wlać kawę połączoną z mlekiem i z likierem, dodać cukier kryształ, mąkę, proszek do pieczenia, szczyptę soli. Całość miksować na jednolitą i puszystą masę. Powstałe ciasto dodać do foremek lub papilotek, i piec babeczki przez około 30-35 minut w temperaturze około 180 stopni C. Wyjąć babeczki i ostudzić je. Według przepisu podanego na opakowaniu rozpuścić polewę czekoladową i w dowolny sposób udekorować babeczki.