Sposób przygotowania:
Kawowy deser z owocami
Przygotować kremówkę: śmietanę ubić z 2 opakowaniami śmietani-fix i cukrem pudrem. Pod koniec ubijania dodać cappucino.
Przygotować napar z mocnej kawy. Herbatniki moczyć w schłodzonym naparze z kawy i układać na desce lub tacy w 2 rzędach.
Nałożyć warstwy kremówki. Znowu namoczyć herbatniki i układać na kremówkę, czynność powtarzać tak długo, na ile starczy nam produktów.
Deser udekorować owocami.
Przygotować napar z mocnej kawy. Herbatniki moczyć w schłodzonym naparze z kawy i układać na desce lub tacy w 2 rzędach.
Nałożyć warstwy kremówki. Znowu namoczyć herbatniki i układać na kremówkę, czynność powtarzać tak długo, na ile starczy nam produktów.
Deser udekorować owocami.
SylaUla