Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Kepuciowe krążki kiełbasiane z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

śmieszna nazwa bo tak dzieciaki wołają kiełbaska z kepuciem

Kepuciowe krążki kiełbasiane z patelni Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Kepuciowe krążki kiełbasiane z patelni

 

  • 30 dag wędliny
  • 15 dag żótego sera
  • keczup

Sposób przygotowania:

Kepuciowe krążki kiełbasiane z patelni
Kiełbasę kroimy w krążki. Ser tak samo ale w kawałki, tyle ile jest krążków kiełbasianych. Na rozgrzanej patelni podsmażamy kiełbasę. Z obu stron. Kiedy będziemy ją smażyć z drugiej strony to na usmażoną kładziemy ser którym się rozpuści. Wykładamy na talerz i polewamy kepuciem(keczupem).
Kepuciowe krążki kiełbasiane z patelni
tuż po usmażeniu ale przed udekorowaniem kepuciem.

Tagi:

sery ser wędlina