Sposób przygotowania:
kiełbasa jak z grilla z dodatkami
Wstawiamy piekarnik. Nagrzewamy do 180 stopni. Nasza kiełbase dzielmy na mniejsze kiełbaski.
Nacinamy kiełbaski. Posypujemy przyprawą do grilla. Wkładamy do piekarnika aż się upieką .
Naszą cebulę obieramy i kroimy w kosktę lub talarki.
Wrzucamy na rozgrzaną patelnię i podsmażamy , a nastepnie dusimy ją podlewając co jakiś czas wodą.
Kroimy w kostkę paprykę marynowaną oraz ogórki kiszone.
Dodajemy do cebuli i dusimy. Możemy podlewać sokiem z papryki , nabierze kwaskowatego smaku.
W garnku gotujemy pieczarki . Ugotowane pieczarki kroimy w talarki i dodajemy do cebuli. JEszcze z 5 minut dusimy wszystko.
Upieczoną kiełbase wykładamy na talerz i obok wykładamy warzywa.
Polewamy ketchupem .
Smacznego
Nacinamy kiełbaski. Posypujemy przyprawą do grilla. Wkładamy do piekarnika aż się upieką .
Naszą cebulę obieramy i kroimy w kosktę lub talarki.
Wrzucamy na rozgrzaną patelnię i podsmażamy , a nastepnie dusimy ją podlewając co jakiś czas wodą.
Kroimy w kostkę paprykę marynowaną oraz ogórki kiszone.
Dodajemy do cebuli i dusimy. Możemy podlewać sokiem z papryki , nabierze kwaskowatego smaku.
W garnku gotujemy pieczarki . Ugotowane pieczarki kroimy w talarki i dodajemy do cebuli. JEszcze z 5 minut dusimy wszystko.
Upieczoną kiełbase wykładamy na talerz i obok wykładamy warzywa.
Polewamy ketchupem .
Smacznego