Sposób przygotowania:
kiełbasa w pancerzu ochronnym z sera
Na małą patelnię wlewamy trzy łyżki oleju i rozgrzewamy na gazie. W między czasie wyciągamy z lodówki dowolny kawałek kiełbasy " regionalnej" ( ja kupuję w biedronce), Przekładamy na patelnię, smażymy na rumiano z obu stron. Gdy się usmaży przekładamy ją na talerzyk, po czym owijamy w połowie plastra sera żółtego. Polewamy wierzch gorącym olejem do momentu przyklejenia się sera do kiełbasy.
Aby kiełbasa nie była z wierzchu gorąca a w środku zimna zalecam naciąć ją delikatnie nożem wzdłóż na całej długości oraz wszerz małe paseczki.,
Aby kiełbasa nie była z wierzchu gorąca a w środku zimna zalecam naciąć ją delikatnie nożem wzdłóż na całej długości oraz wszerz małe paseczki.,
Elficzna
Smakowita88
Pyza
Elficzna
Triss
Dokładnie, zdejmij ją nawet z ognia, połóż ser na wierzch, przykryj pokrywką i ser się rozpuści. Bez sensu/niesmaczne/niezdrowe jest polewanie gorącym olejem potrawy na talerzu.
ewelina.mn
Smakowita88
Smakowita88
Ps.Przepis poprawiłam tylko dlatego że moderator mi kazał
Pyza
artus2692
Pyza masz racje w 100%! Ona zawsze ma wymówke jak na swoj rozum bardzo prostą hah:) Uwazaj bo i na ciebie pójdzie na policje że ja obrażasz. POPROSTU PRAWDA JA W OCZY KOLE. UWIELBIAM TAK SZCZERE OSOBY JAK TY. PZDR:):):)
artus2692
( ja kupuję w biedronce)
Co to ma być?? JAKAŚ REKLAMA??
Kathlyn
Tit