Sposób przygotowania:
Kiełbaski w cieście
Kiełbaski usmażyć na maśle.
Ciasto rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 7,5 cm.
Każdy kwadrat posmarować pasztetem, a następnie musztardą.
Wzdłuż jednego z brzegów kwadratu położyć parówkę, ciasno owinąć ciastem i zlepić brzeg.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, aż ciasto się zrumieni.
Przed podaniem przybrać natką i koperkiem.
Ciasto rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 7,5 cm.
Każdy kwadrat posmarować pasztetem, a następnie musztardą.
Wzdłuż jednego z brzegów kwadratu położyć parówkę, ciasno owinąć ciastem i zlepić brzeg.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, aż ciasto się zrumieni.
Przed podaniem przybrać natką i koperkiem.
marietta