Sposób przygotowania:
Kieszonki z suszoną śliwką i serem
1. Pokrój schab na centymetrowej grubości plastry.
2. W każdym plastrze zrób głębokie nacięcie z boku, tworząc kieszonkę.
3. Włóż do środka każdej z kieszonek śliwki oraz plaster żółtego sera i zamknij otwór wykałaczką
4. Mieso przełóż do naczynia żaroodpornego i zalej zawartością słoika
Piecz w temperaturze 180 stopni przez ok. 1 godziny. Możesz podawać z ryżem
2. W każdym plastrze zrób głębokie nacięcie z boku, tworząc kieszonkę.
3. Włóż do środka każdej z kieszonek śliwki oraz plaster żółtego sera i zamknij otwór wykałaczką
4. Mieso przełóż do naczynia żaroodpornego i zalej zawartością słoika
Piecz w temperaturze 180 stopni przez ok. 1 godziny. Możesz podawać z ryżem