Sposób przygotowania:
Kokosanki 4
1/4 kostki masła rozpuścić i ostudzić,
jajka ubić z cukrem , dodać rozpuszczone masło , miód i 1/2 szkl mleka , wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Całość dokładnie zmiksować.
Ciasto przelać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia , wstawić do rozgrzanego piekarnika , 180 *C na ok 30 min, ostudzić i pokroić w niewielkie kosteczki.
W rondelku rozpuścić cukier puder, 8 łyżek mleka , kakao i kostkę masła , mieszać aż składniki się połączą .
Przygotowane wcześniej kosteczki zanurzać w polewie i obtaczać w kokosie , odstawić do zastygnięcia!
jajka ubić z cukrem , dodać rozpuszczone masło , miód i 1/2 szkl mleka , wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Całość dokładnie zmiksować.
Ciasto przelać do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia , wstawić do rozgrzanego piekarnika , 180 *C na ok 30 min, ostudzić i pokroić w niewielkie kosteczki.
W rondelku rozpuścić cukier puder, 8 łyżek mleka , kakao i kostkę masła , mieszać aż składniki się połączą .
Przygotowane wcześniej kosteczki zanurzać w polewie i obtaczać w kokosie , odstawić do zastygnięcia!
Netka