Sposób przygotowania:
kokosanki w kostce
Jajka utrzeć z cukrem.Dodawać powoli roztopioną i wystudzoną margarynę ,ucierać.Dodać miód i dalej ucierać.Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia,dokładnie wymieszać. Ciasto wylać na kwadratową blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Piec w temperaturze 180 stopni 25-30 min.
Polewa:margarynę rozpuścić, dodać cukier i kakao dokładnie wymieszać,gotować na małym ogniu ,aż zacznie gęstnieć.
Ciasto po upieczeniu i ostudzeniu kroimy na kwadraciki i obtaczamy w ostudzonej polewie i wiórkach kokosowych. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.
Polewa:margarynę rozpuścić, dodać cukier i kakao dokładnie wymieszać,gotować na małym ogniu ,aż zacznie gęstnieć.
Ciasto po upieczeniu i ostudzeniu kroimy na kwadraciki i obtaczamy w ostudzonej polewie i wiórkach kokosowych. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.
Lady Marmolada