Sposób przygotowania:
Kokosowa owsianka z jeżynami
Na gotujące się mleko kokosowe wsyp płatki owsiane. Gotuj je przez około 10 minut, aż będą miękkie. Jeżyny przebierz, umyj, przełóż do salaterki.
Zalej łyżką miodu i dokładnie rozgnieć za pomocą widelca. Ugotowane płatki przełóż do miseczek. Banana pokrój na małe plasterki i wyłóż na owsiankę. Na wierczchu posyp cynamonem i wyłóż rozgniecione jeżyny.
Taka owsianka świetnie smakuje z mleczną kawą.
Zalej łyżką miodu i dokładnie rozgnieć za pomocą widelca. Ugotowane płatki przełóż do miseczek. Banana pokrój na małe plasterki i wyłóż na owsiankę. Na wierczchu posyp cynamonem i wyłóż rozgniecione jeżyny.
Taka owsianka świetnie smakuje z mleczną kawą.