Sposób przygotowania:
Kokosowa pychotka Eli w naleśniku
Śmietanę zagotować,wsypać kokos,cukier i chwilę pogotować. Do kokosu dodać rodzynki,posiekane orzechy i wymieszać. Makaron przygotować według przepisu na opakowaniu,odsączyć,pociąć na mniejsze kawałki,dodać do kokosu,wymieszać i wystudzić. Wszystkie składniki ciasta zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki. Śmietanę zagotować,dodać cukier,cukier waniliowy i gotować,aż śmietana zgęstnieje. Na usmażone naleśniki rozłożyć fasz kokosowy,zwijać jak krokiety i obsmażyć na oleju z obu stron.Na talerzu naleśniki polać sosem i posypać orzechami i skórka pomarańczową. Smacznego!
jaNina
eli_555
Bardzo sie cieszę,że smakowało i dziękuję za ocenę.
teresa.rembiesa
grazy-na
misia53