Sposób przygotowania:
Koktajl z krewetek
Rozmrażamy krewetki, skrapiamy koniakiem i wstawiamy na 30 minut do lodówki.Po tym czasie podsmażamy je na oliwie na złoty kolor-około 4 minut i cały czas mieszamy.Cebulę kroimy na piórka.Jajka gotujemy na twardo, studzimy,obieramy i kroimy na ćwiartki.Odcedzamy fasole.Pomidory obieramy i kroimy w ósemki.
W miseczkach układamy liście sałaty,jajka,pomidory,fasole i cebule a na samej górze krewetki.Dekorujemy majonezem,pietruszką i cytryną.Schładzamy 2 godziny .Smacznego!
W miseczkach układamy liście sałaty,jajka,pomidory,fasole i cebule a na samej górze krewetki.Dekorujemy majonezem,pietruszką i cytryną.Schładzamy 2 godziny .Smacznego!