Sposób przygotowania:
Kolorowa sałatka
Ząbek czosnku przekroić na pół i natrzeć nim dużą salaterkę. Sałatę pokroić w szerokie paski, opłukać na sicie zimną wodą i osaczyć. Cebulkę oczyścić, umyć i pokroić w krążki. Pomidory umyć, wytrzeć i pokroić na ósemki, usuwając przy tym nasady ogonków. Cukinię i rzodkiewki oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w plasterki. Cebulę obrać i pokroić w cienkie krążki. Paprykę przekroić na pół, oczyścić z nasion i białych włókien i pokroić w paski. Łodygi selera oczyścić, umyć i po¬kroić w plasterki. Ocet wymieszać z solą, pieprzem, olejem i cukrem. Zioła posiekać. Przygotowane składniki na sałatkę wymieszać z sosem i posypać zieleniną.
Bahus
Glumanda
Darek112 ma jednak rowniez inne klawisze oprocz :) A moze chcial tylko punktow nabic.. ;/