Sposób przygotowania:
Kolorowa surówka z fetą
Wszystkie warzywa dokładnie oczyszczamy i myjemy.
Pomidor, paprykę i cukinię kroimy w kostkę. Cebule kroimy w piórka. Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Mieszamy ze sobą. Oliwę, ocet, miód, sól, pieprz mieszamy. Polewamy sałatkę sosem. Dodajemy pokrojony w kostkę ser i delikatnie mieszamy.
Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!
Pomidor, paprykę i cukinię kroimy w kostkę. Cebule kroimy w piórka. Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Mieszamy ze sobą. Oliwę, ocet, miód, sól, pieprz mieszamy. Polewamy sałatkę sosem. Dodajemy pokrojony w kostkę ser i delikatnie mieszamy.
Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!