Sposób przygotowania:
Kolorowe sezamki
Sezam uprażyć na suchej patelni. Dodać cukier trzcinowy i mieszać, aż do rozpuszczenia. Dodać syrop z pigwy i mieszać ok 3 minut. Dodać miód i mieszać jeszcze do zgęstnienia. Przełożyć masę na papier do pieczenia. Przykryć drugim kawałkiem papieru i rozwałkować. Odstawić do ostudzenia. Po stwardnieniu kroić :)
![Kolorowe sezamki Kolorowe sezamki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-sezamki-317611.jpg)
![Kolorowe sezamki Kolorowe sezamki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-sezamki-317612.jpg)
![Kolorowe sezamki Kolorowe sezamki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-sezamki-317613.jpg)
![Kolorowe sezamki Kolorowe sezamki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-sezamki-317614.jpg)