Sposób przygotowania:
Kolorowy likier z landrynek.
1.Każdy rodzaj cukierków włożyć do 3 osobnych pojemników, zalać alkoholem i pozostawić na cały dzień. Co kilka godzić mieszać, aby landrynki się lepiej rozpuściły.
2.Mleko skondensowane połączyć z cukrem i zagotować. Ostudzić. Następnie 1/3 mleka połączyć z likierem bananowym, 1/3 z likierem porzeczkowym oraz 1/3 z malinowym. Schłodzić w lodówce. Udekorować owocami.
2.Mleko skondensowane połączyć z cukrem i zagotować. Ostudzić. Następnie 1/3 mleka połączyć z likierem bananowym, 1/3 z likierem porzeczkowym oraz 1/3 z malinowym. Schłodzić w lodówce. Udekorować owocami.
mmmariola83
natalka1107@o2.pl
Tak,jak najbardziej :) Likier będzie w tym smaku jakie smaki landrynek dodasz :) A to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie! :)