maggi200

maggi200

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 100]

Koperkowe jajka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo smaczne jajka na śniadanie albo jako część przystawek na imprezę

Koperkowe jajka

Składniki:

Koperkowe jajka

 

  • 10 jajek
  • 2 łyżki pokrojonego drobno koperku i kilka gałązek do dekoracji
  • 1 łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz mielony

 

Sposób przygotowania:

Koperkowe jajka
Aby zrobić koperkowe jajka trzeba je wcześniej ugotować na twardo. Ostudzić i obrać ze skorupek .Przekroić na połówki . Wyjąć żółtka . Utrzeć je z majonezem i koprem. Doprawić do smaku solą i pieprzem . Nałożyć masę w miejsce po żółtkach i udekorować gałązkami koperku.
Układać na półmisku na listkach sałaty .

Tagi:

jajko jajka