Sposób przygotowania:
Kora dębu z brzoskwiniami
CIASTO Białka ubijamy na sztywno. Dodajemy cukier i mieszamy 2 minuty. Następnie dodajemy pozostałe składniki kokos, rodzynki, orzechy pokruszone, mąkę i proszek do pieczenia wszystko energicznie mieszamy. Wylewamy na brytfankę i pieczemy 35 minut w 170 stopniach. Studzimy i przekrawamy na pól. MASA Sok z cukrem i cukrem waniliowym zagotować. Żółtka, budyń, mąkę, wodę wymieszać i wlać na gotujący się sok cały czas mieszając, do momentu zgęstnienia. Ostudzić. Margarynę rozmiksować, dodawać po łyżce ostudzonej masy i mieszać. Delicje przełożyć do miski i nasączyć wódką PRZEŁOŻENIE CIASTA ciasto pół masy delicje nasączone wódką - druga połowa masy - ciasto - brzoskwinie - galaretki rozpuszczone w niecałym litrze wody, lekko tężejące
edytaha
agula85
To znaczy że ma być kilka paczuszek budyniu w proszku, tak aby było 15 dag