Sałatki

Sałatki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 177]

Książka Kucharska: Smaczne sałatki mięsne warzywne deserowe

koreczki śledziowe II

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Przepis pochodzi z książki: "Smaczne sałatki" Irena Radwańska

koreczki śledziowe II

Składniki:

koreczki śledziowe II

 

  • 8 płatów śledziowych w occie,
  • 8 czarnych oliwek bez pestek,
  • 2 ogórki konserwowe,
  • 8 małych cebulek konserwowych.

 

 

Sposób przygotowania:

koreczki śledziowe II
Do œśrodka każdego płatu œśledziowego wkładać kawałek ogórka konserwowego, oliwkę i 1 cebulkę konserwowa. Płaty œśledziowe ciasno zwinąć, spiąć wykałaczka.

Tagi:

beza bezy