Sposób przygotowania:
Korniszony faszerowane
Ziemniaki obrać z łupin, rozgnieść widelcem. Łososia pokroić w kosteczkę, dodać do ziemniaków. Orzeszki pokroić i dodać do pasty (zostawić kilka do dekoracji). Cebulkę obrać, opłukać pod silnym strumieniem zimnej wody, pokroić w kostkę - dołożyć. Ogórki przekroić na pół i wydrążyć miąższ tworząc łódeczki. Część miąższu można wkroić do pasty (ja nie dodałam), resztę zużyć do innych sałatek. Jedną połówkę ogórka pokroić w plasterki bez wydrążania - do dekoracji. Oliwki pokroić w plasterki, odłożyć trochę do dekoracji, resztę dodać do pasty, posolić, popieprzyć, wymieszać. Łódeczki nadziać pastą, udekorować półplasterkami ogórka, oliwkami i orzeszkami, przystroić koperkiem.
Babciagramolka
asia77
eli_555
dusia30