Sposób przygotowania:
Kostki serowe na ostro
Żółty ser pokroić w kostkę,cebulę w grube kawałki,
czosnek drobno posiekać.W słoiku poukładać warstwami ser i cebulę i przekładamy czosnkiem i rozmarynem.Oliwę połączyć z winnym octem i doprawić solą,pieprzem i chili,a następnie zalać zalewą kostki serowe,zakręcić słoik i włożyć do lodówki na minimum 12godz.Następnie kostki serowe z cebulą rozłożyć do salaterek,wypełnić zalewą i udekorować pokrojoną w kostkę czerwoną papryką.
czosnek drobno posiekać.W słoiku poukładać warstwami ser i cebulę i przekładamy czosnkiem i rozmarynem.Oliwę połączyć z winnym octem i doprawić solą,pieprzem i chili,a następnie zalać zalewą kostki serowe,zakręcić słoik i włożyć do lodówki na minimum 12godz.Następnie kostki serowe z cebulą rozłożyć do salaterek,wypełnić zalewą i udekorować pokrojoną w kostkę czerwoną papryką.
misia53
Bahus
Pyza
pocztylion2221