Sposób przygotowania:
Kotleciki drobiowo-pieczarkowe
Pierś płuczemy, osuszamy, kroimy w kostkę. Pieczarki ścieramy na tarce i dusimy na patelni. Ser żółty kroimy w drobne kawałeczki lub ścieramy na tarce.
Pierś mieszamy z wystudzonymi pieczarkami. Dodajemy kilka łyżek startego żółtego sera i majonez. Doprawiamy maggi. Formujemy kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju. Należy uważać aby kotleciki się nie przypaliłuy. Podajemy z makaronem lub ryżem i surówką.
Pierś mieszamy z wystudzonymi pieczarkami. Dodajemy kilka łyżek startego żółtego sera i majonez. Doprawiamy maggi. Formujemy kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju. Należy uważać aby kotleciki się nie przypaliłuy. Podajemy z makaronem lub ryżem i surówką.