Sposób przygotowania:
Kotlety dyniowo-fasolowo
Fasolę odcedzić i rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków, dodać puree z dyni, posiekaną cebulę i dymkę, starty na tarce imbir i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Ziarna kolendry i gorczycy i papryczki chili zmielić w młynku i dodać do masy warzywnej. Wbić jajko i wymieszać.
Niewielkie porcje masy obtaczać w panierze z ciecierzycy i smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Smacznego :)
Ziarna kolendry i gorczycy i papryczki chili zmielić w młynku i dodać do masy warzywnej. Wbić jajko i wymieszać.
Niewielkie porcje masy obtaczać w panierze z ciecierzycy i smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Smacznego :)
SylaUla
czarrna
Dokładnie tak :) Poza tym kotlety nie zawsze muszą być mięsne :)