Sposób przygotowania:
Marchewkowe kotleciki
Marchewkę obrałam, umyłam i starłam na drobnych oczkach na tarce.
Fasolę, olej, posiekaną cebulę i przeciśnięty ząbek czosnku zmiksowałam. Pastę przełożyłam do marchewki, dodałam kaszę jaglaną, przyprawy, bułkę tartą, słonecznik i wszystko razem dokładnie wymieszałam.
Z gotowej masy formowałam kotlety i ułożyłam je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piekłam przez około 40 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
Fasolę, olej, posiekaną cebulę i przeciśnięty ząbek czosnku zmiksowałam. Pastę przełożyłam do marchewki, dodałam kaszę jaglaną, przyprawy, bułkę tartą, słonecznik i wszystko razem dokładnie wymieszałam.
Z gotowej masy formowałam kotlety i ułożyłam je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piekłam przez około 40 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
Magdalena88
AniaHania
Magdalena88 napisał(a):