pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Kotlety jajeczne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

taki mielony bez mięsa...

Kotlety jajeczne Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Kotlety jajeczne

 

 

Sposób przygotowania:

Kotlety jajeczne
Gotowane jajka bardzo drobno siekamy. Dodajemy jajka surowe oraz przyprawy. Wyrabiamy ciasto i dodajemy bułkę tartą taką ilość, aby masa nie była zbyt „mokra” i łatwo się lepiła. Następnie formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanym smalcu na kolor jasno brązowy. Można podawać z ziemniaczkami i ulubionymi grzybkami marynowanymi. Smacznego.
Kotlety jajeczne
Kotlety jajeczne
Kotlety jajeczne
Kotlety jajeczne

Tagi:

jajko tarta jajka