lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Kotlety nadziewane kiełbasą

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Kotlety nadziewane kiełbasą

Kotlety nadziewane kiełbasą

Składniki:

Kotlety nadziewane kiełbasą

 

Sposób przygotowania:

Kotlety nadziewane kiełbasą
Kotlety rozbij na cienkie płaty,oprósz solą i pieprzem.Kiełbasę i paprykę pokrój w paseczki a cebulę w krążki.Na każdym rozbitym kotlecie kładź porcję papryki odrobinę cebuli i kiełbasy.Kotlety schabowe złóż na pół i zepnij aby się nie rozpadły podczas smażenia.Panieruj je w mące,roztrzepanym jajku a na samym końcu w bułce tartej.Rozgrzej olej smaż na nim kotlety z dwóch stron na złoty kolor.

Tagi:

tarta kielbasa