Sposób przygotowania:
Kotlety sojowe faszerowane serem
Kotlety wsypujemy do gotującej się wody z kostką rosołku warzywnego lub wegetą.
jajka roztrzepujemy na talerzyku , na drugi wsypujemy troche bułki tartej. Ser kroimy w małe plasterki.
Kotlety ugotowane studzimy a następnie nakrajamy (nie do końca) tak żeby zmieścił się plasterek sera.
Ser wkładamy do nacięcia w kotlecie. następnie obtaczamy w jaku-bułce-jajku-bułce.
Wrzucamy gotowe kotlety na rozgrzany olej i smażymy z dwóch stron.
Pyszne na ciepło do obiadu jak i przekąska na zimno piknik.
jajka roztrzepujemy na talerzyku , na drugi wsypujemy troche bułki tartej. Ser kroimy w małe plasterki.
Kotlety ugotowane studzimy a następnie nakrajamy (nie do końca) tak żeby zmieścił się plasterek sera.
Ser wkładamy do nacięcia w kotlecie. następnie obtaczamy w jaku-bułce-jajku-bułce.
Wrzucamy gotowe kotlety na rozgrzany olej i smażymy z dwóch stron.
Pyszne na ciepło do obiadu jak i przekąska na zimno piknik.