Sposób przygotowania:
Krążki cukiniowe smażone w panierce
Cukinię obrać ze skórki i opłukać, następnie pokroić na plasterki dowolnej grubości takie do 5 mm.
Wykroić z plasterków miąższ z pestkami, i nasolić każdy plasterek z obu stron.
Później obsypać mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku.
Na końcu panierować w bułce tartej i wkładać na patelnie z rozgrzanym olejem.
Smażyć na złoty kolor na wolnym ogniu.
Wykroić z plasterków miąższ z pestkami, i nasolić każdy plasterek z obu stron.
Później obsypać mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku.
Na końcu panierować w bułce tartej i wkładać na patelnie z rozgrzanym olejem.
Smażyć na złoty kolor na wolnym ogniu.
![Krążki cukiniowe smażone w panierce Krążki cukiniowe smażone w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krazki-cukiniowe-smazone-w-panierce-523283.jpg)
![Krążki cukiniowe smażone w panierce Krążki cukiniowe smażone w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krazki-cukiniowe-smazone-w-panierce-523286.jpg)
![Krążki cukiniowe smażone w panierce Krążki cukiniowe smażone w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krazki-cukiniowe-smazone-w-panierce-523288.jpg)
![Krążki cukiniowe smażone w panierce Krążki cukiniowe smażone w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krazki-cukiniowe-smazone-w-panierce-523289.jpg)
![Krążki cukiniowe smażone w panierce Krążki cukiniowe smażone w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krazki-cukiniowe-smazone-w-panierce-523292.jpg)