Sposób przygotowania:
Krem adwokatowy.
Na garnku z wodą,postawić średnią miskę i wbić 2-3 żółtka oraz cukier puder i ucierać 15 min. do białości na małym ogniu.W trakcie dodać miarkę odmierzonego likieru,dalej ucierać z 10 min.Zestawić,wystudzić,a w tym czasie ubić mocno schłodzoną kremówkę na sztywno,dodając śmietan-fix.Namoczyć żelatynę w
zimnej wodzie,aż spęcznieje,a potem połączyć wszystko i nałożyć do pucharków.Wstawić do lodówki na 45 min.Dekorować pajęczynką z tego samego likieru,pomagając sobie tytką z brystolu,napełnionym do 1/4 alkoholu.
zimnej wodzie,aż spęcznieje,a potem połączyć wszystko i nałożyć do pucharków.Wstawić do lodówki na 45 min.Dekorować pajęczynką z tego samego likieru,pomagając sobie tytką z brystolu,napełnionym do 1/4 alkoholu.