Sposób przygotowania:
Krem jaglany z czekoladą i bakaliami
1. Do garnka wsypujemy płatki jaglane i budyń, zalewamy wodą i napojem migdałowym. Gotujemy na małym ogniu do zgęstnienia cały czas mieszając. Ja mieszam ,,rózgą'', wtedy nie robią się grudki.
2. Do ugotowanych płatków dodajemy miód do smaku i skyr waniliowy, blendujemy gorące na gładki mus.
3. Mus przelewamy do miseczek. Dodajemy czekoladę, rodzynki i orzechy. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego życzę.
Moje rady:
Porcja dla 2 osób.
2. Do ugotowanych płatków dodajemy miód do smaku i skyr waniliowy, blendujemy gorące na gładki mus.
3. Mus przelewamy do miseczek. Dodajemy czekoladę, rodzynki i orzechy. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego życzę.
Moje rady:
Porcja dla 2 osób.
Czekoladka 2
Babeczka35
Polecam, bo jest pyszny :)