Sposób przygotowania:
Krewetki z dipem
Krewetki obtoczyć w mące,jajku przyprawionym vegetą i pieprzem cytrynowym oraz w bułce tartej,smażyć na głębokim oleju.Wykładać na papier śniadaniowy,aby wchłonął tłuszcz.
Ogórka obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach lekko nasolić.Do miski wlać jogurt,dodać posiekany szczypiorek,czosnek przeciśnięty przez praskę,oraz odciśnięty z soku ogórek.Doprawić do smaku solą i pieprzem cytrynowym,wymieszać.Życzę smacznego!
Ogórka obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach lekko nasolić.Do miski wlać jogurt,dodać posiekany szczypiorek,czosnek przeciśnięty przez praskę,oraz odciśnięty z soku ogórek.Doprawić do smaku solą i pieprzem cytrynowym,wymieszać.Życzę smacznego!
edyta1462