Sposób przygotowania:
królewski sernik z brzoskwiniami
z podanych produktów wyrabiamy ciasto i dzielimy je na dwie części , jedną połowę położyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, a drugą połowę wkładamy do lodówki.
Masę serową -ucieram ser z jajkami i żółtkami, masłem,gdy wszystko się połączy dodajemy budyń,cukier waniliowy i sok z cytryny.Masę wylewamy na ciasto,następnie układamy brzoskwinie,następnie ubijamy pianę z pięciu białek i szklanki cukru,pokrywamy nią brzoskwinie,na wierz ciasta tarkujemy drugą połowę ciasta.Pieczemy ciasto ok.godz. w temp.180-200 stopni
Masę serową -ucieram ser z jajkami i żółtkami, masłem,gdy wszystko się połączy dodajemy budyń,cukier waniliowy i sok z cytryny.Masę wylewamy na ciasto,następnie układamy brzoskwinie,następnie ubijamy pianę z pięciu białek i szklanki cukru,pokrywamy nią brzoskwinie,na wierz ciasta tarkujemy drugą połowę ciasta.Pieczemy ciasto ok.godz. w temp.180-200 stopni