Sposób przygotowania:
Krówkowe naleśniki z twarogiem
Placki:
Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę. Mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji. Na koniec wlewamy olej i dodajemy krem i mieszamy. Smażymy duże, cieniutkie placki.
Ser;
Banany obieramy i kroimy w kosteczkę. Twaróg rozgniatamy widelcem z cukrem, śmietaną i kremem. Dodajemy banany i mieszamy.
Na placki wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy w ruloniki.
Podsmażamy.
Smacznego
Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę. Mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji. Na koniec wlewamy olej i dodajemy krem i mieszamy. Smażymy duże, cieniutkie placki.
Ser;
Banany obieramy i kroimy w kosteczkę. Twaróg rozgniatamy widelcem z cukrem, śmietaną i kremem. Dodajemy banany i mieszamy.
Na placki wykładamy po 2 łyżki farszu i zwijamy w ruloniki.
Podsmażamy.
Smacznego