Sposób przygotowania:
Kurczak na ostro
Kurczaka umyć, osuszyć i pokroić na małe porcja, następnie dodać do niego wszystkie przyprawy oraz keczup, miód, sok z cytryny i sos sojowy. Wszystko dokładnie wymieszać tak, aby każdy kawałek był pokryty marynatą, przykryć i odstawić na kilka godzin do lodówki, a najlepiej na całą noc.
Mięso przełożyć na blaszkę i piec w temp. 190st około 40-45 minut do zrumienienia i zmięknięcia mięsa. Podawać z dowolnymi dodatkami choć z sosem czosnkowym smakuje wybornie.
Mięso przełożyć na blaszkę i piec w temp. 190st około 40-45 minut do zrumienienia i zmięknięcia mięsa. Podawać z dowolnymi dodatkami choć z sosem czosnkowym smakuje wybornie.
misia5
niezły kąsek
Magdalena88
iziona
Domina
iziona