Sposób przygotowania:
Kurczak z czosnkiem i magiiETAP 1:
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w kostkę. Wrzucić do miski. Dodać magii i wymieszać. Dodać pieprz ziołowy, obie papryki i rozgnieciony czosnek. Cebulę obrać i drobno pokroić, dodać do mięsa. Wlać olej. Wszystko wymieszać. Patelnię rozgrzać i włożyć mięso. Smażyć kilkanaście minut, mieszając od czasu do czasu.
Talarki ziemniaczane obsmażyć na oleju na patelni lub upiec w piekarniku. Podawać na gorąco.
![Kurczak z czosnkiem i magi Kurczak z czosnkiem i magi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kurczak-z-czosnkiem-i-magi-569285.jpg)
![Kurczak z czosnkiem i magi Kurczak z czosnkiem i magi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kurczak-z-czosnkiem-i-magi-569288.jpg)
![Kurczak z czosnkiem i magi Kurczak z czosnkiem i magi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kurczak-z-czosnkiem-i-magi-569289.jpg)
![Kurczak z czosnkiem i magi Kurczak z czosnkiem i magi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kurczak-z-czosnkiem-i-magi-569290.jpg)
![Kurczak z czosnkiem i magi Kurczak z czosnkiem i magi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kurczak-z-czosnkiem-i-magi-569291.jpg)