Sposób przygotowania:
Lasagne z łososiem i białym serem
Lasagne gotujemy ok.5 minut w osolonym wrzątku.Następnie wyjmujemy go z wody,osuszamy i układamy na desce do krojenia.
Biały serek rozdrabniamy widelcem, dodajemy śmietanę i sok z cytryny (jeżeli biały ser jest bardzo kwaśny dajemy mniej soku). Pastę serową doprawiamy solą i pieprzem (jeśli ktoś lubi może dodać rozgnieciony ząbek czosnku bądź zioła prowansalskie).
Porozkładane płaty makaronu smarujemy pastą serową i przekrawamy je na pół. Na każdym kawałku makaronu kładziemy pasek łososia i zwijamy roladki.Spinamy wykałaczkami.
Smacznego!!!
Biały serek rozdrabniamy widelcem, dodajemy śmietanę i sok z cytryny (jeżeli biały ser jest bardzo kwaśny dajemy mniej soku). Pastę serową doprawiamy solą i pieprzem (jeśli ktoś lubi może dodać rozgnieciony ząbek czosnku bądź zioła prowansalskie).
Porozkładane płaty makaronu smarujemy pastą serową i przekrawamy je na pół. Na każdym kawałku makaronu kładziemy pasek łososia i zwijamy roladki.Spinamy wykałaczkami.
Smacznego!!!