Sposób przygotowania:
Łazanki z młodej kapusty 3
Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kapustę drobno posiekać i obgotować 10 minut. Odcedzić. W międzyczasie w rondlu zrumienić pokrojoną w piórka cebule. Kiełbasę obrać, pokroić w kosteczkę i dorzucić do cebuli. Doprawić solą, pieprzem i Kucharkeim. Wymieszać i smażyć 5 minut. Po tym czasie dodać obgotowaną kapustę. Koperek umyć, drobno posiekać i dorzucić do rondla. Wszystko wymieszać, można doprawić jeszcze do smaku. Smażyć razem 5-7 minut, aby kapusta przeszła smakiem cebuli i kiełbasy. Na końcu dorzucić makaron i dokładnie wymieszać, smażyć jeszcze chwilkę. Smacznego :))
![Łazanki z młodej kapusty 3 Łazanki z młodej kapusty 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lazanki-z-mlodej-kapusty-3-210687.jpg)
![Łazanki z młodej kapusty 3 Łazanki z młodej kapusty 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lazanki-z-mlodej-kapusty-3-210688.jpg)
![Łazanki z młodej kapusty 3 Łazanki z młodej kapusty 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lazanki-z-mlodej-kapusty-3-210689.jpg)
![Łazanki z młodej kapusty 3 Łazanki z młodej kapusty 3](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/lazanki-z-mlodej-kapusty-3-210690.jpg)