Sposób przygotowania:
Leczo
Pieczarki, cebule, kielbaske, pomidory, papryke, ogorek kroimy drobno w kostke.
Cebule mozna poddusic dla smaku, lecz niekoniecznie.
Spod garnka smarujemy maslem i rozgrzewamy.
Wszystkie produkty wymieszac i wsadzam do garnka.
Dodajemy soli, pieprzu, dolewamy troszke wody, 1 lyzeczke ketchupu badz paste pomidorowa.
Mozna rowniez dodac wczesniej przez nas kupiony przysmak do leczo (polecam!)
Wszystko to wymieszac, na koniec zrobic zaklepke z maki zeby nie bylo za rzadkie (jak kto woli)
P.S. Jesli dodajemy pomidory nie trzeba po tym dodawac ketchupu czy pasty... Choc inni czasami tak robia :)
Leczo mozemy jesc ze swiezym chlebkiem!
SMACZNEGO
Cebule mozna poddusic dla smaku, lecz niekoniecznie.
Spod garnka smarujemy maslem i rozgrzewamy.
Wszystkie produkty wymieszac i wsadzam do garnka.
Dodajemy soli, pieprzu, dolewamy troszke wody, 1 lyzeczke ketchupu badz paste pomidorowa.
Mozna rowniez dodac wczesniej przez nas kupiony przysmak do leczo (polecam!)
Wszystko to wymieszac, na koniec zrobic zaklepke z maki zeby nie bylo za rzadkie (jak kto woli)
P.S. Jesli dodajemy pomidory nie trzeba po tym dodawac ketchupu czy pasty... Choc inni czasami tak robia :)
Leczo mozemy jesc ze swiezym chlebkiem!
SMACZNEGO