Sposób przygotowania:
Leczo z kaszą bulgur
Kiełbasę pokroić w kostkę, cebulę posiekać drobno. Pomidory oraz cukinię obrać ze skórki, pokroić w kostkę.
Na rozgrzanym maśle klarowanym zrumienić kiełbasę, dodać cebulę.
Gdy cebula się zeszkli dołożyć pomidory, dusić do momentu aż zaczną się rozpadać i puszczą sok. Dodać cukinię, dusić do miękkości warzyw. Wlać przecier oraz bulion, doprawić solą i pieprzem. Wsypać suchą kaszę bulgur.
Gotować do miękkości kaszy, co jakiś czas mieszając.
Na rozgrzanym maśle klarowanym zrumienić kiełbasę, dodać cebulę.
Gdy cebula się zeszkli dołożyć pomidory, dusić do momentu aż zaczną się rozpadać i puszczą sok. Dodać cukinię, dusić do miękkości warzyw. Wlać przecier oraz bulion, doprawić solą i pieprzem. Wsypać suchą kaszę bulgur.
Gotować do miękkości kaszy, co jakiś czas mieszając.
mocsłodkości
skuter5
ciasteczka
Martyna12
Dziękuję, polecam :)
Martyna12
Smacznego :) Jest pyszne :)
Martyna12
Zgadzam się, jest pyszne :)
Martyna12
Polecam serdecznie spróbować :) Moja rodzina za nim przepada :)