Sposób przygotowania:
Lekka kalafiorowa z lanymi kluseczkami
Kalafior podzielić na małe cząstki, umyć.Marchewkę obrać, umyć i starkować na jarzynowej tarce. Zagotować 1,5 litra wody. Włożyć marchewkę i kalafiora. Gotować do miękkości. Jajka roztrzepać na pianę,posolić i dodawać mąkę, tak, żeby uzyskać konsystencję śmietany.Wlewać cienką strużką na gotującą się wodę. Zaciągnąć śmietaną. wsypać dużo drobno posiekanego koperku. SMACZNEGO!
wedith1
Natala1210
eli_555
caroline1983
margolbn
Babciagramolka
Jak sie nie ma pojęcia o gotowaniu to sie nie ocenia i nie komentuje innych ( a osoba która łamie regulamin kopiując cudze przepisy raczej na gotowaniu się nie zna. )Więc daruj sobie pisanie głupot pod przepisami Heni bo akurat jej kuchnię już poznaliśmy i wiemy , ze jrest smaczna .
Henia
Wielkie dzięki, Buniu! Nie wie co pisze! Gdzie tu jakaś papka jest?
dusia30
łakomczuszka