pepsicOLA

pepsicOLA

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 193]

Letnia pomidorowa z żółtą fasolką

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Improwizacja na temat letniej zupy

Letnia pomidorowa z żółtą fasolką Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Letnia pomidorowa z żółtą fasolką

 

 

Sposób przygotowania:

Letnia pomidorowa z żółtą fasolką
Ćwiartki opłukać, zalać wodą. Dodać umyte i obrane marchewki - w całości. Obranego selera wraz nacią. na wolnym ogniu doprowadzić do wrzenia. Fasolkę umyć, poucinać końcówki i pokroić. Dodać do wrzącego wywaru. Wyjąć mięso i gotować aż fasolka będzie miękka. Wyjąć selera i jego nać. Wlać przecier pomidorowy. Wymieszać. Doprawić wędzoną słodką papryką, solą koperkową i czarnuszką. podawać z makaronem.

Pozostaęł z zupy ćwiartki smaruję przyprawą tandori masala i grilluję. 
Letnia pomidorowa z żółtą fasolką
Ćwiartki i warzywa zalać wodą i doprowadzić do wrzenia
Letnia pomidorowa z żółtą fasolką
Do wywaru dodać fasolkę i gotować do miękkości
Letnia pomidorowa z żółtą fasolką
Przygotować przyprawy którymi będziemy doprawiać zupę
Letnia pomidorowa z żółtą fasolką
Wlać przecież dodać przyprawy i razem zagotować