Sposób przygotowania:
Łosoś wedzony nadziewany salatka.
Jajko gotujemy na twardo,studzimy i kroimy w drobna kosteczke.Awokado i pomidora obieramy i kroimy,mieszamy z jajkiem i pokrojona cebula.Jezeli trzeba solimy do smaku.
SOS:
Do miski wlewamy majonez sok z pomarañczy,koncentrat pomidorowy ,ostry sos,ewnt.koniak.Wszystko dokladnie mieszamy.I wlewamy sos do salatki,dokladnie mieszajac wszystko.Do miseczki deserowej wkladamy plastry lososia tak aby wypelnic wszystkie boki ,do srodka nakladamy salatke i zamykamy koñcowkami lososia od gory.Miseczke przewracamy dnem do gory na talerzyk i lekko stukamy aby zawartosc wypadla na talerzyk.Dekorujemy posiekana pietruszka.
SOS:
Do miski wlewamy majonez sok z pomarañczy,koncentrat pomidorowy ,ostry sos,ewnt.koniak.Wszystko dokladnie mieszamy.I wlewamy sos do salatki,dokladnie mieszajac wszystko.Do miseczki deserowej wkladamy plastry lososia tak aby wypelnic wszystkie boki ,do srodka nakladamy salatke i zamykamy koñcowkami lososia od gory.Miseczke przewracamy dnem do gory na talerzyk i lekko stukamy aby zawartosc wypadla na talerzyk.Dekorujemy posiekana pietruszka.
pinecha
kinga
Alita