Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Łosoś z czosnkiem i pietruszką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Szybki i smaczny łosoś z czosnkiem i pietruszką.

Łosoś z czosnkiem i pietruszką

Składniki:

Łosoś z czosnkiem i pietruszką

 

 

 

Sposób przygotowania:

Łosoś z czosnkiem i pietruszką
Pietruszkę dokładnie umyć, drobno posiekać, czosnek obrać i pokroić w kosteczkę. Umyte filety z łososia posmarować masłem lub olejem, oprószyć przyprawami, a następnie obłożyć czosnkiem i pietruszką i szczelnie zafoliować każdą porcję. Włożyć zafoliowaną rybę do nagrzanego piekarnika, piec ok. 40 min. w temp. 180 st. C

Tagi:

beza bezy