Sposób przygotowania:
Łosoś z makaronem na śmietanie
Posiekaną cebulę zeszklić na patelni. Łososia pokroić na 2 cm kostkę i włożyć do tej szklącej się cebuli. Następnie upiec, dodając soli i pieprzu. Pod koniec pieczenia należy zgasić rybę szklanką śmietany i podpiec jeszcze około 1 minuty. Makaron ugotować, odcedzić (bez straszenia zimną wodą) i włożyć na tą pieczącą się rybę, wymieszać i podpiec ca. 1 – 2 min. Podawać z białym lub czerwonym winem Smacznego :))
pigwa
pigwa
Następnym razem najpierw dam ocenę a później napiszę komentarz. Za szybko kliknęłam i chyba 4 przez pomyłkę :(( Należy się 5! Ale mi głupio :(
msewka
Jak byłam we Włoszech, to nigdy nie hartowano makaronu zimną wodą, tylko odcedzało i jadło.Ach, ten smak!!!
Łososia uwielbiam.Ma tylko jedną wadę-cenę!
iwi69
To ja ci podesle lososia a ty mnie maliny tutaj 125g malin kosztuje 5 euro:((( Przepis 5
kinga
eli_555
góralka
Zosia62
Marika_1961
Agi