mela25

mela25

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 454]

Łosoś z piekarnika

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Prosty i bardzo smaczny łosoś z piekarnika .

Łosoś z piekarnika Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Łosoś z piekarnika

 

Sposób przygotowania:

Łosoś z piekarnika
Łososia myjemy , delikatnie ściągamy skórę . Następnie wyciskamy sok z cytryny i polewamy rybkę . Dość dobrze prószymy solą oraz pieprzem . Przekładamy do naczynia żaroodpornego i kładziemy na wierzch kawałki masła . Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 C i pieczemy około 15 do 20 minut. Prosty ale bardzo smaczny :)
Łosoś z piekarnika
Łososia myjemy , delikatnie ściągamy skórę
Łosoś z piekarnika
kładziemy na wierzch kawałki masła .....