superbaba4

superbaba4

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 357]

Łososiowa przystawka

  • 7
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 12

Błyskawiczna przystawka z ciasta francuskiego i łososia.

Łososiowa przystawka

Składniki:

Łososiowa przystawka

 

  • ciasto francuskie
  • kilka plastrów łososia wędzonego
  • oliwki zielone
  • oliwki ciemne
  • twaróg delikatny President 0% ( kilka łyżeczek)
  • sól i pieprz do smaku
  • szczypiorek do dekoracji

Sposób przygotowania:

Łososiowa przystawka
Ciasto francuskie kroimy na małe kwadraciki i zapiekamy w 180 C. W rozdrabniaczu miksujemy oliwki, łososia i serek. Całość doprawiamy do smaku i formujemy maleńkie kuleczki, które układamy na poduszeczkach z ciasta francuskiego. Szczypiorek kroimy na małe paseczki na nawlekamy na niego oliwki. Dekorujemy przystawkę i gotowe.

Tagi:

ciasto