Odp: smaki dzieciństwa

hmm... raczej nie.. po prostu taka zupa
jak bylam mala moja mama ja czesto robila, bo szybko i bez wysilku
dawno jej nie jadlam, aczkolwiek, gdy sama ja sobie przyrzadzalam, to zazwyczaj dodawalam wiecej przypraw i mage.

Odp: Odp: Zdrowe mleko - czyżby?

cremebrule napisał(a): i mam pic kawe z sojowym mlekiem truskawkowym? jakos sobie tego nie wyobrazam... ja bardzo lubie mleko i nic mi sie po nim nie dzieje, to dlaczego mialabym rezygnowac?

hehe, moze nie z truskawkowym, ale naturalnym
Ja tak robie, ze wsypuje 2 lyzeczki kawy zbozowej i mleka sojowego... jest pyszne

Odp: moje Panie -nowy temat "ODCHUDZANIE"

49-50 kg?!?!?! omg.... brak slow. chociaz jak tak popatrzec po dziewczynach na ulicy to owszem, masz racje... ja tyle wazylam przed czasami liceum ;//
Hm, duzo facetow mowi, ze nie lubi wieszakow, ale i tak sami czesciej wybieraja na partnerki kobiety, ktore sa raczej szczuple niz puszyste...

Odp: co bardziej ...

wygląd dania, zdecydownie

Odp: Jaka patelnia do naleśników?

teflonowa do nasnikow jest beznadziejna moim zdaniem...

Odp: Kuchenka gazowa czy elektryczna?

indukcyjna szybko sie nagrzewa- i to jest plus.
wychladza sie za to baaaaaardzo dlugo, lepiej i latwiej regulowac temperature na kuchence gazowej. no i generalnie gazowa jest bardziej ekonomiczna
natomiast jesli chodzi o piekarnik, to tylko elektryczny

Odp: Odrzucające... jedzenie?

Jak zobacze/ poczuje wlos w jedzeniu mam odruch wymiotny ;p

Odp: humanitarna "kuchnia"

ja tam w ogole nie jem mięsa, bo i po co?

"W dobie hodowli przemysłowej zwierząt, najważniejsza stała sie ilośc wyprodukowanego mięsa. Skutkuje to więc jakością pożywienia mięsnego. Przeciętny zjadacz mięsa nie zdaje sobie sprawy z tego, co tak naprawdę wchłania w swoim kotlecie podczas obiadu. Tymczasem razem z mięsem, poza cholesterolem - głównym powodem miażdżycy, zawałów serca, nadciśnienia, udaru mózgowego, do naszych organizmów mogą wtargnąc dioksyny, priony, komórki raka i wirusy wywołujące choroby nowotworowe. Mięso zawiera duże ilości pestycydów i antybiotyków, którymi karmione są zwierzęta hodowlane, substancje hormonalne, trujące glikozydy, wreszcie adrenalinę, związaną ze stresem zwierząt podczas hodowli i ich uśmiercania." (http://www.wegetarianie.pl/htmlp-5.html)