Według regulaminu "Wysyłka Nagród realizowana jest w terminie nie później niż 30 dni roboczych od dnia przyjęcia zgłoszenia". Od siebie tylko mogę dodać (chociaż to nie ja osobiście pakuję i wysyłam nagrody), że na pewno dotrą całe i zdrowe
julcia12437 napisał(a): 15 maja 2013 o godzinie 16:14 zamówiłam formę na pralinki i do tej pory nie przyszła. Może ktoś wie dlaczego? Czy niedługo dostanę swoje zamówienie? Ile to jeszcze potrwa? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję
W tym wątku zamieszczajcie Wasze propozycje na konkurs "Wiosenna przekąska". Przeczytajcie artykuł konkursowy i pamiętajcie o karteczce na zdjęciu potrawy!
Ja byłem ostatnio w restauracji Warszawa Wschodnia i mogę polecić z czystym sumieniem. Wyróżnia się ona zdecydowanie od innych restauracji - czynna 24/7 na dobę, z otwartą kuchnią (można obserwować kucharzy - co więcej przygotowują oni zamówienie dla Ciebie i pytają Cię jak smakuje itp.)
Ja zamówiłem tatar przy przygotowaniu którego wielki rozmiarami kucharz zrobił niezły show - od ostrzenia, przez siekanie po próbowanie, oraz wątróbkę cielącą na winie z jabłkami - genialne jedzenie, solidne porcje, fajna atmosfera. Załączam fotę
Taras mega efektowny Ja się pochwalę tylko moim skromnym nabytkiem - AeroPress to urządzenie do parzenia kawy, przypomina strzykawkę w wyglądzie i w obsłudze, ale jest niesamowicie prosty i solidny - używam go od dwóch miesięcy i to mój najlepszy kawowy czas. Jeżeli chcecie się dowiedzieć o nim więcej napisałem artykuł - https://gotujmy.pl/jak-zaparzyc-idealna-filizanke-kawy-,artykuly,15307.html
Witaj, nie ważne który wątek wybierzesz - ważne, żebyś się tu dobrze czuła Czekamy na Twoje przepisy - miło Cię poznać
Marta84 napisał(a): Cześć
W pierwszym poście mam pytanie - czy każda nowa osoba na forum zakłada własny temat powitalny?
Spodziewałam się raczej wątku, w którym każda nowa osoba może się przedstawić, a każdy kto chce może go przywitać
Czy nie jest to więc niekulturalne, że wbiłam się do cudzego powitalnego tematu?
LauraPalmer napisał(a): no i zrobiłam z mrożonej polędwicy wołowej.. straaasznie długo się smażył, był bardzo długo krwisty w środku. nie wiem czy to najlepszy sposób. następnym razem rozmrożę mięso dokładniej.
Już odpowiadam - okazało się, że w magazynie zabrakło książek o kuchni węgierskiej :/ Bardzo przepraszamy - za te książki zwrócimy oczywiście punkty, więc proszę o informację na priv od wszystkich osób z taką sytuacją jak Megg i nogawkuchni.