Soki przecierowe
- Forum: Soki przecierowe
Mam pytanko wie ktoś może od ilu lat dzieci mogą pić soki warzywano owocowe przecierowe?
Staż w Gotujmy: 3275 dni
Miasto: -
Mam pytanko wie ktoś może od ilu lat dzieci mogą pić soki warzywano owocowe przecierowe?
A może otwierasz za szybko piekarnik po upieczeniu sernika? W jakiej temperaturze pieczesz sernik?
Czy to prawda że zębów mlecznych się nie leczy? Byłam ostatnio z córką u dentysty, bo w jednym mleczaku robiła się dziurka. Pani zajęła się zębem i wszystko skończyło się super. Tego samego dnia była u mnie koleżanka i wypaliła, że mleczaków się przecież nie leczy, bo nie ma takiej potrzeby. Stwierdziła, że jestem przewrażliwiona i głupotę zrobiłam idąc z dzieckiem do dentysty. A Wy chodzicie lub chodziliście z dziećmi do dentysty jak coś z mleczakiem było nie tak?
U nas zimno jak w zimie Zaczyna się senon na mrozik Jeszcze te przestawione godziny i ciemności egipskie wcześniej niż zwykle
Mojej sąsiadce padł piekarnik. Ma jednak stary dobry prodiż, który dostała w jak ona to mówi zamierzchłych czasach od swojej babci. Leżał ten wynalazek ludzkości na strychu w pudle i czekał na swoją kolej. Problem w tym, że nie ma kobieta przepisów na takie urządzenie. Może ktoś podrzucić kilka przepisów na ciasta z takiego"ustrojstwa"?
Witaj w naszym gronie. Miło Cię poznać. Zapraszamy do wspólnego pichcenia i plotkowania na forum
Moja przyjaciółka jest w ciąży. Po ostatnim badaniu okazało się, że ma cukrzycę ciążową. Ma problem z wymyślaniem dań, które nie zaszkodzą ani jej i dziecku, a jej najbliżsi będą chcieli jeść, bo to co ona może im nie smakuje i unikają tego jak ognia. Żal mi jej bo ona gotowa jest gotować po dwa obiady. Jeden dla siebie, a drugi dla reszty rodziny. Możecie mi podsunąć przepisy z Gotujmy, które uratują ją od tego? Co zrobić, żeby zjedli brązowy ryż nie wiedząc że jest brązowy?
Wiecie może gdzie można kupić suszone jagody? Kiedyś kupowałam w jednym ze sklepów internetowych, ale ostatnio ich nie ma. Zawsze mam zapas a tu klops. Jagód jak nie było tak nie ma.
Zgadzam się z tym w 100%. Przekonałam się o tym na własnej skórze jak robiłam gulasz wołowy po raz pierwszy w życiu. Połowa mięsa jak podeszwa, a reszta tak delikatna że rozpływała się w ustach.
Szkoda, że ta nauczka tyle kosztowała
Ja ostatnio owinęłam awokado w czarno białą gazetę i wsadziłam do szafki na kilka dni. Zadziałało bez problemu